Szállítások a KORONA vírus ideje alatt !!!

Korona vírussal kapcsolatos tájékoztatásunk. (update: 2020.03.27.)

A korona vírus terjedésének megfékezése érdekében Európa szerte, illetve Magyarországon is szankciókat vezettek be, ami érinti a nemzetközi szállításokat is. Tapasztalataink szerint egyenlőre a Magyarországra való bejutás nehéz, átlagosan 6-8 órás várakozással kell számolni a határon. További intézkedések között szerepel bizonyos országok határainak lezárása és esetleges kijárási tilalom bevezetésével is számolnunk kell.

Korona vírussal kapcsolatos tájékoztatásunk (update: 2020.03.27.)

 

Kedves Ügyfeleink!

 

A korona vírus terjedésének megfékezése érdekében Európa szerte, illetve Magyarországon is szankciókat vezettek be, ami érinti a nemzetközi szállításokat is. Tapasztalataink szerint egyenlőre a Magyarországra való bejutás nehéz, átlagosan 6-8 órás várakozással kell számolni a határon. További intézkedések között szerepel bizonyos országok határainak lezárása és esetleges kijárási tilalom bevezetésével is számolnunk kell.

Írásunk elsősorban a nyugalomra és a pánik elkerülésére informatív jelleggel készült, ami az aktuális és függőben lévő csomagszállításokat és költözéseket érinti. Kollégáink maximálisan probálnak mindenkit kiszolgálni és a végsőkig dolgozni, amíg hivatalosan lehet.

 

Március 16- 20. UK-HU

Angliai és londoni gyűjtésünket zavartalanul megtartjuk és a szállítás napjáig londoni raktráunkban tároljuk a már megszokott módon. Amennyiben nincs változás a kézbesítésük Magyarországon tervezetten március 24-27 között lesz ütemezve. Határzár életbe lépésének esetén a kézbesítések határozatlan ideig felfüggesztésre kerülnek.

 

Március 23- 27 UK-HU

Mindig az aktuális hírek és jogi lépések döntik el a munkák elvégzését. Erről a hétről legkésöbb Március 20-án adunk pontos tájékoztatást.

Március 25 től érvényes !!!

Legfrissebb információink alapján dartfordi raktár a csomagok átvételét, fogadását bizonytalan ideig szünetelteti a járványra való tekintettel.
Ez eltarthat pár hétig, hónapig. Amit információnk lesz a csomagok újbóli átvételére vonatkozólag  azonnal jelezzük Ön felé.
Ennek tudatában a ma délig beérkezett  és raktárunkban bent lévő küldeményeket a jövőhét folyamán (Április 1-4 között) mindenkinek kiszállítjuk, 
Megértésüket köszönjük!

 

Március 19- 21 HU-UK

Magyarországról Anglia irányába ezen a héten nem indítunk autót. A fent említett szállítás kimaradások nem befolyásolják a másik irányból érkező csomagok, költözések mozgását.

 

Március 26- 28 HU-UK

Az alábbi szállításunkra egyenlőre zavartalanul tudunk rendeléseket felvenni. Továbbiakban ez változatlan marad, amíg a teherforgalmat nem érintik a jogi intézkedések. Amennyiben változás lenne és valami oknál fogva nem engedik az ország elhagyását a felvett csomagokat a budapesti raktárunkba tároljuk a következő kijelölt indulási napig.

Március 30-a után HU-UK

Magyarroszág irányából a kialakult helyzet és az intékedések tudatában újabb autót nem indítunk amig a határon torlódás/terelés/lezárás és a karanténba való zárás veszélye fent áll. Nem kockáztatjuk autóink és sofőrjeink szabad mozgását. Európa szerte a cégek leállása a mi rendeléseinket is befolyásolja. Ügyfeleinket folyamatosan tájékoztatjuk ha változás lép fel.

 

Rendelések-foglalások-csomagfelvétel.

A megengedett kereteken belül mindenkinek a legoptimálisabb megoldást próbáljuk megtalálni a csomagok, költözések begyűjtésére, ami azt jelenti, hogy a következő hetekre ugyan úgy veszünk fel adott gyűjtési napokra megrendeléseket Angliában és Londonban. Amikor ezek a napok aktuálissá válnak, akkor előtte 1-2 nappal küldünk értesítést, hogy meg tud e valósulni a címre való kiszállásunk, vagy valamilyen oknál fogva csúszik, esetleg át kell ütemezni másik napra vagy hétre. A begyűjtött és szállításra váró csomagok a 24 órás örzőtt, riasztóval ellátott raktárunkban lesznek elhelyezve a biztonságos indulás napjáig.

 

Kommunikáció: Email és Telefon.

Az adatok feldolgozása egyenlőre irodánkból, de a késöbbiekben lehetséges, hogy home office-ból folytatódik, ami azt jelenti, hogy nem minden esetben tudunk elérést biztosítani az irodai telefonra. Ezért arra kérünk mindenkit, hogy amennyiben megoldható e-mailben kommunikáljon velünk.

 

Intézkedéseink: 

Futárunk felé készpénzes fizetési kötelezettségét pontos összegben borítékban előkészítve adja át. Így is lecsökkentve a testi kontaktust és az esetleges fertőzések továbbterjedését. Futáraink maszkkal, kézfertőtlenítővel és kesztyűvel lesznek ellátva.

- fuvarlevél aláírásának jogát átvesszük

- csomagfeladás esetén ajtón kívül helyezett dobozt tudunk átvenni

- költözés esetén ügyfeleinkel a kellő távolságot megtartjuk.

Együttműködésüket és türelmüket köszönjük!

 

Üdvözlettel

Hunparcel Group

Hozzászólások