Raktározás felső fokon

Regisztráljon most angol címet az alábbi adatok megadásával:


Angol címre van szüksége, ahova küldeményeit rendelheti?

Angliában jó minőségű és olcsó, hasznos dolgokat lehet vásárolni online, aukciós oldalakon vagy a gyártótól közvetlenül. (Pl.: E-bay, Amazon, Gumtree, Sportsdirect, ASDA, Next, Marks&Spencer, Mothercare, Harper&Collins, Halfords, JDsports, Matalan, H&M, Currys).
Erre sok esetben csak annak van lehetősége, aki rendelkezik postacímmel az Egyesült Királyság területén, így a házhoz szállítás is díjmentes (Anglián belül).

Legyen egy saját angol címe, ahol bármilyen küldeménye átvehető, gyűjthető, raktározható és jelzésére továbbszállítható a raktári regisztrációban megjelölt kiszállítási címre. Cégek több helyről érkező speciális alapanyagait, alkatrészeit gyűjtjük és a jelzett mennyiség beérkezését követően továbbítjuk a kiszállítási címre. A lehetőségek köre szinte határtalan, az ügyfél igényeinek megfelelően minden kondíció kialakítható. Lehetséges regisztrált érkeztetés heti listázás mellett a küldemények beérkezéséről, ami mindenképp javasolt az értékküldemények esetében.

Angliai gyűjtőraktárunkban lehetőség nyílik regisztrált küldemények átvételére, beszállítására, gyűjtésére és raktározására.

Gyűjtőraktári szolgáltatás (Angliában): 

Alap raktárhasználati díj: 1000 HUF / csomag / 5kg.
(5kg felett minden megkezdett 5kg 1000 HUF/ csomag )
 

Méret (m3) Alap szállítási díj Raktárhasználati díj / csomagonként
0,12m3-ig 21500 Ft 1000Ft/5kg
0,2m3-ig 26500 Ft 1000Ft/5kg
0,37m3-ig 31500 Ft 1000Ft/5kg
0,37m3 felett Xm3 * 150 * 500 1000Ft/5kg


Ezen a díjon az ügyfél 4 szállítási héten keresztül érkeztetheti, gyűjtheti a csomagjait, majd legkésőbb ezt követően kiszállításra kerül a beérkezett mennyiség egyéb jelzés nélkül. Amennyiben valaki további 4 héten keresztül gyűjtené és raktározná a már beérkezett küldeményeit, így erre a mennyiségre a raktárhasználat díja újra felszámolásra kerül. 

Igény szerint természetesen lehetséges a küldemény(ek) beérkezést követő első szállítási héten történő kiszállítása is. A gyűjtőraktári szállítások nem vonhatók össze egyéb szállításokkal. A 4 hetes gyűjtési perióduson belül a 30 darabot vagy 150 kg-ot meghaladó küldeményeket automatikusan kiszállítjuk. A szerda 12:00-ig beérkezett csomagokat összesítjuk az adott héten, amiről értesítést küldünk legkésöbb péntekig. Ezeknek a csomagoknak a kiszállítása igény szerint a rákövetkező héten történik hétfő és péntek között.
 
Új ügyfélregisztrációhoz elég a weboldalunkon található űrlapon megadni adatait és 1 munkanapon belül visszaigazoljuk raktározási igényét a pontos címmel.

A cím regisztrációját követően a küldemények beérkezését elegendő egy rövid e-mailben jelezni. A várható kiszállítás előtt egy összesítőt kell küldeni a küldemények mennyiségéről, hogy a szállítás során a megfelelő hely biztosítva legyen. Az első küldemény beérkezésétől számított negyedik szállítási héten a beérkezett küldemények automatikusan kiszállításra kerülnek, amennyiben az ügyfél másként nem rendelkezik.

Minden Ügyfél a saját teljes nevére érkeztetheti be a küldeményeket, így a raktár az Ügyfél saját angol címévé válik. Az adott héten beérkezett küldemények mennyiségét hetente összesítjük és jelzünk ügyfeleink felé a beérkezett csomagokról.

Raktárunkban továbbra is csak az előre regisztrált ügyfelek küldeményeinek átvétele lehetséges.
Az általános raktári beérkezésekről nem készül regisztráció, így ezek ellenőrzésére nincsen lehetőség, nincs felelősségvállalás.

A cím regisztrációjához csak a kiszállítási adatokat, elérhetőséget kell megadnia az alábbi formában, amire válaszként 1 munkanapon belül ügyfélszolgálatunk visszaigazolja az új angol címét. Ezt követően már érkezhet is az első csomag, amit a megadott név alapján beazonosítunk, jelzésig raktározunk, majd tovább szállítunk a kiszállítási címre.

Flexibilis napi csomaggyűjtéssel és állandó raktárainkkal igyekszünk kényelmes szolgáltatást nyújtani. Költözés, árudeponálás, beérkeztetés esetén is tudunk raktárat biztosítani, kedvező négyzetméter áron. Raktározási lehetőség Londonban vagy Budapesten több ponton is, akár lakóhelyhez közel, teljes ügyintézéssel.

Rövid távú raktározást ajánljuk
- sürgős költözés esetén
- ház eladás és vétel közötti időtartamra
- előre felvett csomagok esetén
- később kiszállítandó csomagok esetén
- rendezvényre váró ki- és visszaszállítás esetén

Tartós raktározást ajánljuk
- nagyobb mennyiségű ingóság esetén
- szezonális tárolás (pl. téli gumik) esetén
- árudeponálás alkalmával
- vámkezelésnél, várakozásnál

Bővebb információt e-mailben vagy telefonon kérhet munkatársunktól.