Rólunk írták

Ügyfeleink

 
Köszönöm HUNPARCEL-nek a kitűnő szolgáltatást megfizethető áron. Minden kérdésemre gyors és segítőkész választ kaptam. A kommunikáció világos és megbízható volt, a csomagok pedig gyorsan és kifogástalan állapotban értek célba. Máskor is szívesen venném majd igénybe munkájukat. Bizalommal ajánlom a HUNPARCEL-t mindenkinek. Réka
Nagy Réka
2019. szeptember 08.
Köszönöm a segítőkészséget, gyors és megbízható csomagszállítást. Már másodszor vettem igénybe szolgáltatásukat. Csak ajánlani tudom a HUNPARCEL-t mindenkinek. Üdvözlettel András
Varga András
2019. január 14.
A vásárolt hangszert kifogástalan állapotban szállította le kollégájuk, meglehetősen gyorsan és - ami szintén lényeges - megfizethető áron. Kiváló szolgáltatást nyújtanak, amit sajnos nem minden, hasonló profilú cégről lehet elmondani. Még egyszer köszönöm a rugalmasságot és korrekt, gyors ügyintézést!
Suba Zoltán
2018. december 04.
Kedves Hunparcel, nagyon köszönünk minden segítsèget. Londonbòl költöztünk Szegedre - gyorsak, pontosak, flexibilisek ès nagyon segítőkészek vagytok mindannyian, csak ajánlani tudlak benneteket mindenkinek! Csak így tovább!
Csizofszki Ádám Anett
2018. április 30.
This was the first time I have used Hunparcel's Service to deliver boxes from UK to Hungary. Good service, the driver came on time to collect the boxes from my house a day before the weekend started and by Tuesday they had completed the delivery. Hunparcel was good in providing details about the expected delivery time. I had no issues and good value for money very good service. Highly recommended!!
Krisztina
2018. február 14.
Kedves Hunparcel Csapat! Köszönjük szépen a közelmúltbeli segítségeteket az Anglievaló visszaköltözésünkkel kapcsolatban. Immáron másodszor vettük igénybe a szolgáltatásotokat és elégedettek voltunk mindennel. Egyértelmű kommunikáció, rugalmasság, gyors ki - és bepakolás, megbízhatóság és korret ár. Minden jót kívánunk az egész csapatnak! (Külön köszönet Danielnek és Zsoltinak a legutóbbi munkájukért.) Rasztik-Kováts Judit
Rasztik-Kováts Judit
2017. december 10.
Minden gond nélkül a megbeszéltek alapján sikerült elküldenem minden ingóságomat velük Londonból Dublinba. A+ szolgáltatás, csak ajánlani tudom.
Dávid
2017. október 11.
Nagyon szépen köszönöm nektek a gyors, pontos és kifogástalan költöztöztetést. Egy biztos pont voltatok az otthonváltás néha kaotikus és stresszes időszakában. Korrekt és megbízható szolgáltatásotokat mindenkinek csak ajánlani tudom. Köszönöm.
Kriszti
2017. szeptember 26.