• Költöztetés Anglia Magyarország
 • Költöztetés London
 • Költöztetés Anglia
 • Költöztetés London Budapest
 • Költöztetés Európa

Költöztetés Londonban és Angliában

Teljeskörű költöztetést vállalunk a single szobától a 4-5 hálószobás kertes lakásokig és házakig. Irodák és raktárak költözésében is hatékony segítséget tudunk biztosítani, hiszen a költözés nagyságától függően kisebb és nagyobb autók is rendelkezésre állnak.

ÓRABÉR:
A költözési díjak órabér alapján kerülnek meghatározásra.
Fizetendő minimum munkadíj (alapdíj): 2 óra, abban az esetben is ha esetleg csak 1 órát vesz igénybe a költözés. A költöztetésnél biztosítjuk a be- és kipakolást, valamint a gépjárműben lévő értékeit £ 10.000-ig.

Vidéki költözés, vagy nagyobb távolság esetén üzemanyag árat számolunk fel. Autóink költöztető pokróccal, GPS-szel és megfelelő rögzítő eszközökkel vannak felszerelve.

FIX ÁRAS:
Előzetes felmérés alapján FIX áras költözésre is van lehetőség, amit főként nagyobb és hosszabb munkák esetén érdemes igénybe venni. A költözéssel kapcsolatos kérdéseit az info@hunparcel.com címre küldje meg és további információkkal állunk rendelkezésére.

Költöztetés Anglia – Magyarország

Kisebb és nagyobb költözések teljes körű lebonyolítását akár csomagolással és raktározással együtt is tudjuk vállalni. Erről bővebben a Csomagolás és Raktározás menüpontban tájékozódhat.

Családi költözés esetén az autó teljes rakterének bérlésére is lehetőséget biztosítunk, ami Budapest és London között már kedvezményes áron elérhető akár 17m3 terejedelemig. Szolgáltatásunkat teljes angliai lefedettséggel tudjuk biztosítani külön egyedi dátummal, igazodva a megrendelők igényeihez.

Járműparkunk 3,5t - 18t tonnás gépjárművekből áll. Így a költözésekhez mindig ügyfeleink igényeinek megfelelő méretű autót tudunk biztosítani. Legyen szó kisebb vagy nagyobb volumenű költözésről.

Költöztetés esetén a csomagok mennyiségétől és nagyságától függően egyedi árajánlatot adunk Önnek. Kérjük, amennyiben kétsége van afelől, hogy telefonos megbeszélés alapján megfelelő tájékoztatást tud adni kollégánknak a költöztetendő tételekről, vegye igénybe ingyenes londoni vagy budapesti konzultációnkat melyet teljes ingatlan költözése esetén (minimum 3-5 szobás lakás vagy kertes ház) helyszíni felméréssel végzünk és pontos árat adunk Önnek.

Kérjük, lehetőség szerint vegye igénybe a fent említett szolgáltatásunkat (felmérés), hiszen költöztetés esetén komoly gondot okozhat, ha az előre jelzettnél több mindent kell elszállítanunk. Az Ön érdeke is, hogy csomagjai hiánytalanul beférjenek az éppen aktuális  gépjárműbe és ne kelljen egy újabb időpontra újabb felvételt megrendelnie egy elfelejtett szekrény vagy kimaradt kerékpár miatt.

Költöztetés megrendeléséhez kattintson ide.

Nincs elég doboza? Nem tudja, hogy mit mibe csomagoljon? Nincs ideje dobozolással bajlódni? Kérjen csomagolást cégünktől melyet szakképzett kolegáink végeznek meglepően hatékonyan rövid idő alatt. Részletekért kattintson ide!

Költöztetés Európában

Igény szerint vállaljuk lakások és házak költöztetését az év minden napján. Árakalkulációt email-ben előre egyeztetett mennyiség és időpont után tudunk adni.

Természetesen csomagolás szolgáltatásunk és a budapesti és londoni telephelyünkön történő raktározás ebben az esetben is elérhető.

Várjuk kedves ügyfeleink megrendelését, amit a Megrendelés menüpont alatt található űrlap kitöltésével küldhet el nekünk.

Amivel könnyebbé válik a költözés...

A Hunparcel ajánlásával

 • 1 Bútorszállítás esetén: Vegye számba a szállítandó bútorokat, elektromos készülékeket (hűtő, mosogép, mosogatógép)
 • 2 Az ingóságokat tartalmazó dobozokat tartalmuk szerint feliratozza.
 • 3 Érdemes „túlélő csomagot” készíteni, mely tartalmazza a mindennap használatos cikkeit (törölköző, fogkefe, stb), biztosítsa a könnyű hozzáférést.
 • 4 Készítse elő az új lakást a beköltözésre (takarítás, víz, gáz, villany megfelelő működése).
 • 5 Jelezze a szomszédok felé a költözést, és az ezzel járó esetleges kellemetlenségeket.
 • 6 Töltse fel mobiltelefon készülékét, hogy a kommunikációval később ne legyen probléma.
 • 7 A költöztetés végén ellenőrizze le a helyiségeket, hogy megbizonyosodjon róla, mindent elpakolt-e.

Költöztetés megrendelése