Csomagolás

Ha velünk költöztet, £ 40 vagy 17.000.-Ft feletti rendelés esetén ingyenes csomagoló anyag kiszállítást biztosítunk London és Budapest teljes területén.

Vásároljon tőlünk csomagolóanyagot. Kérjen ajánlatot itt!


Csomagszállítás, csomagküldés esetén, csomagjait kizárólag névvel ellátott, zárt dobozban, bőröndben vagy erős anyagú zsákban vesszük át. Kérjük, ha a címkézést Ön végzi, a címkét jól látható módon helyezze el.
Nemzetközi szállítás esetén rendkívül fontos, hogy értékei megfelelően, sérülésmentesen legyenek becsomagolva. Mi hiába óvjuk dobozait a külső sérülésektől, ha a hosszú út, rázkódás során a dobozokban egymáshoz koccanó, mozgó, csiszolódó tárgyak sérüléseket okoznak egymásban.

Cégünk ezért egyedülálló szolgáltatással áll rendelkezésére: vállaljuk, hogy költözése előtt bútorait, ruháit, személyes tárgyait megfelelő módon, általunk biztosított, új csomagolóanyagokkal becsomagoljuk.
Csomagolási szolgáltatásunk óradíjas és annak függvénye, hogy hány munkatársunk végzi.

Ha Ön szeretné értékeit becsomagolni, de nincs hozzá megfelelő csomagolóanyaga, igény esetén természetesen ezeket is biztosítjuk, legyen szükség dobozra, fóliára vagy akár speciális csomagolóanyagokra.

Ne fájjon a feje – bízza ránk a csomagolást!